Ja perskules(!) mä vaan sanon…

Jätkä, sä kiroilet!
Enpäs, mä vaan totean faktan!

Tää ei oo enää normaalia. Jätkät synnyttää muka lapsia ja mikä hulluinta, tää hullu maailma uskoon siihen. Isän ja äidin roolit on sekotettu päin manalaa. Lapsiparkoja imettävät ns isät, joilla onkin äidin tissit. Isä- poika- leirit saa unohtaa, koska ei oikeesti oo enää mies ja nais- rooleja. Kehen lapset samaistuvat, kun saunassa käynti on yhtä sukupuolineutraalia sekoilua!? Häh?

Miksi mä vaahtoan? Siksi, että tää hulluus pitää lopettaa ajoissa, ennen kuin me todella ollaan…ennen mies sanoi ”kusessa”, nyt se varmaan sanoo jotain pikkusievempää, kuten…no olkoon…mulla vaan nyt keittää yli.

No, no, Hessu, älä liioittele!

Liioittelen, minkä liioittelen, mutta en mä voi olla hiljaakaan. Sukupuolineutraalikot saa pitää meteliä. Kyllä minäkin saan!

Nyt suunnitellaan armeijassa kokeilua, jossa miehet ja naiset nukkuu samassa kämpässä. Siis??? Onko ihan pakko? Onko pakko tahallaan hakea ongelmia? Miettikää, minkä ikäisiä noi alokkaat on! Miettikää, mitä niitten yläpäässä ja alapäässä liikkuu!

Entä tää liikennemerkkiuudistus, joka maksaa maltaita. Ja mikä niissä on muutettu? Miesten polkupyörä on edelleen miesten tankopyörä. Suojatiellä kulkijat on edelleen isä ja poika.

Sanon nyt jätkien termein: meitä kusetetaan!

Ja tuo otsikon ”perkules” viittaa siihen, että kaiken takana saattaa olla se sama tyyppi, joka sai ihmisen aikoinaan lankeamaan.

Ole nyt varuillas ihminen! Mä en miehuuttani hevillä luovuta pois. Se on minulle Jumalan lahja, niin kuin on naiseus naiselle. Eläköön se suuri- pieni ero!

Yksi kommentti artikkelissa “Ja perskules(!) mä vaan sanon…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.