Nainen, joka ilmoitti olevansa mies

Kätevää. Pelkkä ilmoitus riitti. Ei kipeitä rintojen poistoleikkauksia. Ei hankalia lisäkkeitä jalkojen väliin. Ilmoitus ”olen mies” ja asia selvä yhteiskunnassa. Vain nimen muuttaminen tuotti hiukan mietintää, mutta löytyihän sellainenkin, jopa sopiva, eli ”Sulo”.

Sitten vain lapsentekoon. Kaipa aina löytyy joku mies, joka suostuu lempimään toista ”miestä”, jolla on naisen kroppa. Eikä sille miehelle tarvi edes kertoa, että onkin rekisteröitynyt mieheksi. Ei yksityiskohdat ole naimisessa niin tärkeitä.

No, lapsi tehtiin. Ja yhdeksän kuukauden kuluttua lehdet kirjoittivat suurin otsikoin: mies synnyttänyt terveen lapsen!

Silloin astui se oikea mies julkisuuteen: että mitäh?! Sekö olikin muka mies, eikä nainen, jonka kanssa rakasteltiin…kyllä se näytti ja tuntui naiselta. Ja mies oli mennä sekaisin. Hänkin otti mediaan yhteyttä ja kertoi totuuden ja vaati oikaisua. Mutta medialla ei ollut halua pyörtää kirjoituksiaan. Sen sijaan media ja lapsen miesäiti haastoivat kyseisen miehen oikeuteen.

Oikeudessa mies, siis se biologisesti oikea mies hävisi ja joutui maksamaan kovat kulut, jotka ajoivat hänet konkurssin partaalle.

Lapsi sai nimen Vieno ja kasvoi lapsena, lapsen ”isä” oli näet päättänyt, että lapsi voi itse päättää sukupuolensa täytettyään 18. Siihen asti hän olisi vain lapsi nimeltä Vieno…

…paitsi, että Vieno alkoi itse ihmetellä, että jokin tässä kuviossa mättää. Hän ei käynyt koskaan ”iskän” kanssa saunassa. Hän ei koskaan lorotellut ”iskän” kanssa metsässä telttaretkillä. Hän ei nähnyt luonnostaan miehen mallia. Hän ei myöskään koskaan nähnyt äidin, naisen mallia. Perhe eli ns neutraalia elämää. Paitsi, että Vieno ei ollut neutraali. Hän koki voimakkaasti miehuutta ja etsi sitä mallia.

Löysikö hän sen? Sitä ei kertomus paljasta, mutta paljastaa sen, että tie oli viidakossa kulkemista. Liian pitkä ja liian vaikea. Kenenkään ei pitäisi joutua kulkemaan sellaisessa viidakossa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.