Jos minulla olisi kaksi äitiä!

Tämän jos- lauseen loppuun kuuluu iso huutomerkki! Siis, jos minulla olisi kaksi äitiä, mutta ei yhtään isää, niin mistä minä saisin miehen mallin. Ai siis minkä mallin? Mihin sinä miehen mallia tarvitset? Eikö pari topakkaa naista vastaa yhtä miestä?

Ja oliko vielä muita yhtä tyhmiä kysymyksiä?

Väitän, että pojat on erilaisia kuin tytöt. Väitän myös, että miehet on erilaisia kuin naiset. Luonnostaan. Luojan suunnitelman mukaan. Tämä on ja tulee olemaan ikiaikainen totuus.

Erilaisuus ei ole vain kropassa, vaan myös sielussa, ajattelussa, kokemuksissa ja Luoja ties, missä vielä muussa. Kun ihminen tietoisesti muuttaa tätä ajattelua, niin sillä on tuhoisat seuraukset.

Että olenko vanhanaikainen? En, vaan ikiaikainen!

Luomme luonnonvastaisen maailman, jos muutamme systeemiä. Yksinhuoltaja äidit ja isät tietävät, miten kipeästi lapsi tarvitsee kasvattajaksi myös toista sukupuolta. Eikä ole kyse vain roolimallista, vaan luonnosta.

Pojat on pikkuäijiä ja niillä on pienestä pitäen äijien juttuja. Tytöillä vastaavasti tyttöjen. Kun tämä vängällä muutetaan, muutetaan jotain hyvin oleellista ihmisyydessä. Ja millä minä tämän perustelen? Elämää nähneenä ja kokeneena jotain tiedän.

En toivo, että ihmiskunnasta tehdään laboratorio, jossa kokeillaan sukupuoletonta yhteiskuntaa. Toivon, että omat lapsenlapseni, joista osa on jo aikuisuuden kynnyksellä, voivat nauttia mieheydestä ja naiseudesta sekä näiden kahden erilaisuudesta ja yhteydestä.

Älkää hyvät ihmiset tuhotko Luojan luomaa erilaisuuden rikkautta!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.