Homo Jeesus!?

Brasiliassa on tehty komedia homo- Jeesuksesta. Se on suututtanut maan uskonnollisia piirejä. Brasiliahan on yksi maailman uskovaisimpia ja uskonnollisimpia maita. Joten en ihmettele!

Mitenkähän filmiin suhtauduttaisiin Suomessa?

Pride- liike on maailmalla, Suomessakin kasvanut vauhdilla. Myös kirkoissa. Joitain hajanaisia vastaääniä kuuluu, mutta nekin hiljenevät tai hiljennetään. Aihepiiri on kovin herkkä, ollaanhan ihmisoikeuksien reviirillä.

Mutta elokuva Jeesuksesta homona?! Onkohan seuraava elokuva apostoleista homoyhteisönä?

Jo tämän blogin kirjoittamisessa on riski, koska vähintään rivien välistä voi aistia ihmettelyni ja erimielisyyteni ko filmin suhteen. Kaikki sallivassa yhteiskunnasa vallitsee ns taiteilijan ja taiteen vapaus. Erityisesti Pride- alue on hyvin herkkä ja nauttii suuren yleisön suojelua.

Mutta jos nyt olen hiljaa, saan vaieta loppuikäni. Liityn siihen brassiuskovien joukkoon, jota ko filmi loukkaa. Elokuvalle ei löydy perusteita Raamatusta! Mielestäni filmi on tarkoituksenhakuinen ja ajaa asiaa, jolle Raamattu ei anna perusteita.

Aikaamme kuvaa sekin, että tämä blogikin on kirjoitettava sormi keskellä suuta, että voimakas Pride- yhteisö ei nostaisi syytteitä. On syytä korostaa sitä, että Raamattu ei anna Jeesuksen homoudelle perusteita. Tällainen vääristely on selvästi harkittu tapa kuvata Jeesusta määrättyyn ajatteluun sopivalla tavalla.

Jeesus on Jeesus, Jumalan Poika, Vapahtaja. Hän tuli pelastamaan ihmiset takaisin Jumalan yhteyteen. Siinä yhteydessä Jumala näyttää, miten tulee elää ihmisenä, miehenä ja naisena.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.