Ikuisen neitsyt Marian palvonta on suurta harhaa

Uskon vakaasti, että Jeesus sikisi Pyhästä Hengestä ja vietti ensimmäiset kuukautensa NEITSYT Marian kohdussa. Arvostan Joosefia, joka joutui/ sai vierestä seurata tätä ihmettä. Moni mies olisi hylännyt kihlattunsa. Joosefkin sitä harkitsi, mutta Herra puuttui peliin ja ilmoitti enkelinsä kautta maailman historiaa muuttavan totuuden neitsyen Pojasta.

KIITOS JOOSEF, VELJENI!

Mutta ei Joosefin tarvinnut olla koko ikäänsä neitsyen kanssa aviossa. Onneksi! Kyllä Jumala, Luoja tajusi miehen luonnolliset tarpeet. Jeesus sai veljiä ja sisaria ihan luonnollisen rakastelun hedelmänä.

Tämä ikuisen neitsyt Marian oppi ja palvonta on vaarallista. Toki kunnioitamme Mariaa Jeesuksen äitinä. Ei ollut hänelle helppoa seisoa esikoispoikansa ristin juurella katsomassa lapsensa hirvittävää kuolemaa. Mutta emme rukoile häntä, saati palvo häntä. Hän ei ole meidän välimiehemme, Jeesus on.

Yleensäkin pyhimysten palvonta ja rukoilu ei ole raamatullista. Ihmettelen, että monet kristilliset kirkot ovat lähteneet katolisen kirkon Maria- kultin perään. Yksi sen vaarallisista seurauksista on kieroutunut seksuaalisuus. Kuinka monta katolisen kirkon pappia on pedofiilejä? Kuinka monessa luostarissa lojuu luurankoja kaapissa. Hyväksikäytettyjen lasten luita! Herra yksin tietää tarkan luvun. Mekin tiedämme jotain ja jo se pelottaa.

Maria, kiitos että suostuit kantamaan Jeesus- lasta! Ilman sinua ja Jeesusta meidän joulumme olisi pelkkää tonttuleikkiä. Kiitos uskollisuudesta Jumalaa kohtaan. Ja myös uskollisuudesta Joosefia kohtaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.