Vihapuheen oveluus

Oveluus on mm siinä, että synnistä puhuminen ja varoittaminen voidaan tulkita vihapuheeksi. Jo sana synti nostaa karvat pystyyn. Auta armias, jos joku uskaltaa tänä päivänä sanoa jotain asiaa/ tekoa synniksi.

Älä tuomitse! Kuka luulet olevasi? Oletko itse muka synnitön? Kaikkihan tekevät jotain syntiä! Jne. Tuttua juttua.

Niinpä vaikenemme. Kukin taaplatkoon tyylillään. Mitä muitten jutut minulle kuuluu! Ja kansa saa elää halujensa, jopa himojensa mukaan vapaudessa.

Miten uskovaisena voi olla hiljaa, kun näkee selvästi Raamatun ja elämän vastaisten asioitten hillittömän kasvun? Miten voi olla hiljaa, kun kirkkoihinkin hiipii Jumalan Sanan vastaisia asioita?

Pitääkö ns suvaitsevaisuuden nimissä vaieta?

EI!

Jos uskovat ovat hiljaa, niin kivet huutavat!

Kun näemme Jumalan Sanan vastaisia tekoja kirkossa, seurakunnassa, yhteiskunnassa, niin emme voi/ saa olla hiljaa, vaikka riski tulla tuomituksi vihapuheesta onkin suuri. Vihapuhe- lippu on helppo nostaa salkoon, kun joku uskaltaa varoittaa synnistä tai ylipäätään varoittaa mistään. Aina johonkuhun varoitus kolahtaa ja lippu liehuu.

Maailma tarvitsee omantunnon. Ihmiset tarvitsevat jonkun, joka varoittaa synnin seurauksista. Ihmisten täytyy saada tietää, että Jeesus kuoli juuri syntiemme tähden ja tarjoaa meille armoa, joka on ainoa lääke syntiä vastaan.

Puhe synnistä ja sen vaaroista ei olekaan silloin vihapuhetta, vaan se nousee rakkaudesta johdattaa lähimmäisemme meitä vihaavan saatanan leiristä sisälle Jumalan armon osallisuuteen. Jeesus on armopuhetta katuvalle!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.