Saatanalliset strategiat

Luodaan ensin niin paljon kaaosta, että tarvitaan vahva johtaja ottamaan sekaantuneet langat vahvoihin käsiin. Kun maailma on tarpeeksi kaoottinen, kuka hyvänsä kelpaa auttajaksi, kunhan on tarpeeksi vahva ja voimakas pistämään asiat järjestykseen.

Hajoita ja hallitse- konsti toimii edelleen, tosin sovellettuna: tehdään ensin maailma kaikin tavoin sekavaksi ja sitten lyödään pöytään ratkaisu ja ratkaisija, joka uskaltaa ja on tarpeeksi röyhkeä hoitamaan ihmiskunnan sähläykset. Siinä vaiheessa Jumala heitetään kevyesti yli laidan= Hänet jätetään sivuun, Hänen Sanansa jätetään huomiotta.

Antikristus astuu näyttämölle ongelmien ratkaisijana! Langennut ihmiskunta huutaa hurraata väärälle messiaalle!

Miksi Jumala sallii tämän tapahtua? Tähän minulla ei ole vastausta, mutta sen tiedän, että tietyn rajan jälkeen Hän puuttuu peliin. Lopullinen voitto ja ratkaisu on sittenkin ja lopulta Hänen!

Seurakunta: pysy hereillä, seuraa ajan merkkejä, pysy lähellä Herraa ja lähellä toisia uskovia, rukoile, pidä Sanan totuuksia esillä, kerro Jeesuksesta ja Hänen lopullisesta voitostaan. Tässä joitain neuvoja.

Ja ÄLÄ PELKÄÄ, sillä Jumala on hyväksi nähnyt antaa teille valtakunnan, joka ei järky. Se valtakunta on vanhurskauden valtakunta, jossa JEESUS ON HERRA!

Ps. En edes yritä kirjoittaa näin suuresta aihepiiristä täysin kattavaa blogia. Tässä on vain lyhyt perusajatelma, joka rohkaiskoon elämään täyttä elämää Jeesuksen omana, Pyhän Hengen ohjauksessa Isä- Jumalalle kunniaksi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.