Yrittivät varastaa sateenkaaren, mutta…

…eivät onnistuneet! Vaivaiset kuusi väriä ehtivät viemään, mutta koko sateenkaaren värikylläisyys jäi Luojalle. Kiitos Herralle! Ei löydy sellaista porukkaa, joka pystyisi Luojan sateenkaarta varastamaan. Yrittäjiä kyllä löytyy!

Mutta jo se, että yrittäjien joukossa puuhastelee kristillisen kirkon porukka, tuntuu vähintään oudolta. Suomen ev.lut.kirkon pappisliitto on valinnut vuoden papiksi ihmisen, joka avoimesti hehkuttaa ns sateenkaariaatetta, siis kantaa sitä kuusiväristä lippua.

Katselin ev.lut.kirkon sivuja ja huomasin, että varsin paljon on jo pappeja ja kirkkosaleja valmiina toimittamaan sateenkaarivihkimyksiä. Varsinkin Helsinki näyttää avanneen lähes kaikki ovensa. Suunta alkaa olla selvä ja on vain ajan, ehkä lyhyenkin, kysymys, jolloin kaikissa kirkoissa hulmuavat kuusiväriset liput.

Kansalliset kirkot kuuntelevat kansan ääntä!

Jumalan kansa kuuntelee Jumalan ääntä.

Ja seuraa Jumalan lippua, sitä värikylläistä, joka huikeana hohtaa sadepilvien välistä ja muistuttaa Jumalan uskollisuudesta pitää kaikki lupauksensa. Jumala on rikas, ja sitä kuvaa aidon sateenkaaren rikas värimaailma.

Jumalan kansa, Jeesuksen seuraajat heijastavat Taivaan värejä pimenevässä maailmassa. Kristus heissä on kirkkauden toivo. Kirkkaus on Jumalan pyhyyden näyttämistä. Sanotaan, että sateenkaaren juurella on aarrearkku. Löydämme todellisen aarteen Jeesuksen veripunaisen ristin juurelta. Se yläpuolella loistaa Jumalan kirkkaus kaikissa väreissään. Jumalan lupaukset kestävät ikuisesti!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.