Mistä erotat miehen ja naisen?

Ei tartte mennä saunaan voidakseen erottaa miehen naisesta. Otsikkoni onkin oikeastaan vastaisku yhä yleistyvämmälle ajatukselle sukupuolineutraalista maailmasta. Sellaista maailmaa näet ei ole, eikä tule, vaikka sitä väen vängällä puuhataan.

– Sellainen maailma tekee väkivaltaa sekä miehille, että naisille, koska me olemme erilaisia niin monella mittarilla mitattuna. Erilaisuus ei merkitse eriarvoisuutta, vaan tasa- arvoisuutta erilaisuudella maustettuna.

– Komea mies, kaunis nainen! Hm? Maistelen tuota sanaparia. Koetan vaihtaa attribuuttia: kaunis mies, komea nainen?! Se vaan ei toimi ihan helposti. Tai sitten vain olen entisaikainen. Entäs meikattu mies, parransänkinen nainen? Hm!

– Laitetaanpa mies ja nainen urheilukilpailuissa samalle viivalle! Pian saavat naiset heittää hyvästit useimmille urheilumuodoille. Toki poikkeuksia on.

– En näe mitään erityisarvoa sillä, että miehen ja naisen erilaisuus kumotaan. Faktaa on, että meissä on eroja! Mutta nämä erot täydentävät toisiaan. Aivan niin kuin elämän perusjutussa, rakastelussa ja lasten teossa ja jopa lasten ruokinnassa ja kasvatuksessa. Ja tämä ei ole vanhanaikaisuutta, vaan hyvin kauan elänyttä ja elämää ylläpitänyttä viisautta.

Ohessa vain muutama arkinen esimerkki. Useimmat ihmiset eivät innostu mies- nais- jaottelun häivyttämisestä, luulisin. Silti tätä ajetaan yhteiskunnassa voimalla läpi. Lakeja säädetään sukupuolineutraaliutta korostaen.

Väitän: takana on pieni, mutta voimakas ja innokas vähemmistö!
Haastan: nyt ei saa olla hiljaa, muuten me lastemme kanssa maksamme liian kovan hinnat.

Herätys mieheyteen ja naiseuteen, sukupuolten tasa-arvoiseen häävalssiin!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.