Potku pirulle persuksiin

Raflaavan otsikon taustalla on pohdintojani omasta mielenmaisemastani. Mitä sieltä löytyykään, kun sitä rehellisesti tarkastelen! Ohessa joitain rikkaruohoja, jotka tulee nyhtää pois juurineen:
– alistuva itsetunto
– nöyristelevä mieli
– itseään syyttelevä omatunto
– ei minulle- vähättely

Onko tuttua?

Mistä pirusta nuo nousee? Juuri sieltä: pirullisesta ajattelutavasta, jonka juuret ovat syvällä syntiinlankeemuksessa. Itse pirullinen syyttäjä on päässyt luikertelemaan omaantuntoon ja sieltä se lapioi koko syyllisyyden paskatunkion minun niskaani. Homma haisee!

Pyhä Henki tahtoo uudistaa koko ajatteluni. Hän kirkastaa Kristusta, ristin Vapahtajaa, syntiemme sovittajaa ja syyllisyyden poistajaa. Hän puhaltaa uusia, raikkaita ja vapauttavia tuulia, Kristuksen tuoksua. Tulos tuoksuu!

Kristuksen ansion tähden olen vapaa rikkaruohoista. Sielunmaisemaan alkaa kasvaa uusia kasveja, kukkia, hedelmäpuita, palmuja. Tuoretta ja tuoksuvaa öljyä tihkuu elämään. Viinipikarit läikkyvät yli.

Saan herätä uuteen todellisuuteen, jossa voin rohkeasti potkaista pirua persuksiin. Eli: siunausten esteenä oleva paha ja ennakkoluuloinen syyttäjä saa käskyn häipyä. Uskallan uskoa Jumalan Sanaan ja sen lupauksiin. Uskallan julistaa elämääni siunauksia. Uskallan omistaa voimia ja terveyttä, jotka Jeesus on luvannut. Jeesuksen haavojen hinnalla olen jo parannettu. Usko uskaltaa omistaa näinkin huikean lupauksen.

USKALLAN ELÄÄ!
USKALLA SINÄKIN!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.