Valkoiset heteromiehet

Vastaus feministi Saara Särmälle, joka Aamulehdessä kysyy ”Onko valkoinen heteromies ihminen laisinkaan.”

Peli on alkamassa. Suojat päälle ja menoksi. Tätä skabaa ei hävitä. Valkoisuus ei ole ihonväri, vaan symboli valosta, Luojan kirkkaudesta. Mustaihoisetkin heteroveljemme loistavat samaa luovuuden kirkkautta.

Heteromiehet luovat elämää. Yksi pieni solu sisältää puolet ihmiskunnan tulevaisuudesta. Hetero Aadam on esikuvamme, solunkantajamme. Ilman tätä solua Luojan luoma ensimmäinen pari ei olisi pystynyt aloittamaan maailman valloitusta.

Heterous on alkuperäistä. Hamasta maailman luomisesta. Luojan aivoissa kehitelty huikea idea. Kaksi heteroa luotiin erilaisiksi, mutta yhteensopiviksi. Huikealla ja räjäyttävällä tavalla yhteensopiviksi. Heteromiehet, olemme oleellinen osa tätä elämän dynamiittia.

Kun äänekäs vähemmistö yrittää häivyttää meidät mustaanaukkoon, me nousemme loistamaan Luojamme valoa, olemaan elämän soihtu. Emme pidä soihtua vakan alla piilossa, vaan nostamme sen korkealle kaikkien nähtäväksi.

Miksi tämä uhoaminen?

Ei tämä ole uhoamista, vaan yksinkertaisesti sen ääneen sanomista, että olemme olemassa ja jatkamassa muidenkin olemassaoloa. Niidenkin, jotka pilkkaavat heteromiehiä.

Ilman ”valkoista heteromiestä” sinua ei olisi olemassa. Ja ihonvärillä ei edelleenkään ole merkitystä, sillä kuka meistä lopultakaan on täysin valkoinen!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.