Haluan kaikki värit, kuusi ei riitä

Jos meillä uskovilla ei ole tarjota hyviä asioita, niin ihmiset hakevat niitä muualta. Jos me jaamme vain mustavalkoista huttua, niin ihmiset alkavat etsiä maistuvampaa puuroa.

Uskovien harmaa ja iloton armeija ei houkuttele mukaansa. Mutta miksi olemme harmaita, kun meillä on Jumalan loistava sateenkaari, värien huikea prisma, Taivaan tuhatulotteinen sini, elämän yltäkylläisyys? Niin miksi?

Onko meidät opetettu väärin? Onko unohdettu Jeesuksen sanat elämästä ja yltäkylläisyydestä? Missä puheet ja veisut Taivaan hääjuhlista, morsiamen hehkuvasta kauneudesta ja sulhasen ylväästä komeudesta?

Toki näemme synnin vaarallisuuden. Toki myös vihollisen yrityksen houkutella sielut vajaan, kuusivärisen sateenkaaren suojiin. Toki varoitamme!

Mutta mitä tarjoamme tilalle?

Meillä on ikuisen Taivaan koko kirjo. Meillä on Luojamme ja Lunastajamme lupausten kirkkaus. Sitä me tarjoamme rohkeasti. Ei siis pelkkiä varoituksia, vaan myös ja ennen muuta hurjia lupauksia: siirtäkää rakkaat ihmiset katseenne täydelliseen sateenkaareen, sen Taivaalliseen kirkkauteen, puhtauteen ja hyvyyteen. Pyhyys on hyvää. Pyhyys on hoitavaa ja parantavaa. Jumala, Luojamme on pyhyyden ikuinen lähde, Elämän voimavirta.

Jeesus elämällään ja opetuksellaan näytti tämän ihanuuden. Pyhä Henki tämän meille kirkastaa.

Minulla on ikävä Azusaan, hurjaan herätykseen sata vuotta sitten: koko ihmisen parantuminen oli väkevää todellisuutta: hengellinen, fyysinen, henkinen, sosiaalinen…koko sateenkaaren kirkkaus oli Azusan vanhassa tallissa.

Minulla on ikävä Jerusalemiin, yläsaliin ja kaupungin kaduille: uusi voima, kielet, ihmeet ja merkit saivat kaupungin liikkeelle. Jumalan yltäkylläinen voima ilmestyi opetuslasten kautta.

Tätä on Jumalan täysvärisen sateenkaaren kirkkaus ja hyvyys. Seurakunta, tämä sama Pyhä Henki on tänään todellisuutta. Hän on valo ja voima pimeyden keskellä.

Emme vain valita pimeyden määrää, vaan ennen kaikkea loistamme Jumalan kirkkautta. Elämme siinä!

KRISTUS MEISSÄ, KIRKKAUDEN TOIVO

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.