Mitä iso kirkko edellä, sitä vapaat suunnat perässä

Toivottavasti tämä ei ole profetiaa, vaan mieluummin varoitus!

Kiusaus ja taipumus mukautumiseen on suuri. Etsitään ehkä suuren yleisön hyväksyntää tai muuten vain vaivihkaa sovittaudutaan ajan henkeen.

Ajan henkeen! Ei Pyhään Henkeen!

Rakkaat vapaitten suuntien veljet ja sisaret. Katson teitä ev.lut.kirkkomme portailta ja pyydän hartaasti: älkää lähtekö mukaan siihen liberalismiin, jota ev.lut.kirkossamme ikävä kyllä löytyy yhä enemmän. Kaltaisiani uskovia löytyy ev.lut.kirkossa vielä paljon ja tuskin olen ainoa, joka on huolissaan kirkkomme ja samalla koko kristillisyyden tilasta maassamme.

Pelkään, että erityisesti homoavioliittojen vihkiminen tullaan pian virallisesti hyväksymään ev.lut.kirkossa. Ja sen jälkeen vähitellen muissakin kirkoissa ja seurakunnissa. Nähdäänkö Saalemin alttarilla uudenlaisia pareja?

Olen jo ihmetellyt sitäkin, että yhä useampi ns vapaitten suuntien nuori lähtee Helsingin yliopiston liberaaliin teologiseen tiedekuntaan hankkimaan pappispätevyyttä. Itse sen tien kulkeneena voin sanoa, että ilman Raamatulle uskollista opiskelijajärjestöä tuskin olisin selvinnyt Raamatulle uskollisena pappina. Maailma on täynnä hyviä, raamatullisia seminaareja. Menkää ja lähettäkää nuoret niihin saamaan valmiuksia opettaa ihmisille Raamatun periatteita.

Pyhä Henki, paras opettajamme! Raamattu, paras oppikirjamme!

Herätkää ajoissa! Herätkää nyt! Älkäämme jääkö sen liikehdinnän ulkopuolelle, joka nyt niin monessa maassa ravistelee uskovia uudistukseen ja ei- uskovia Jeesuksen seuraan kokemaan Elämän täyteyttä Pyhässä Hengessä.

Ole luja ja rohkea! Tätä Raamatun neuvoa nyt tarvitaan kipeämmin kuin koskaan!

2 kommenttia artikkelissa “Mitä iso kirkko edellä, sitä vapaat suunnat perässä

 1. Hyvä blogisti,
  Et kirjoittanut bligiasi kirkon rappusilta, vaan kirkon suojista. Turvana täysinpalvelleen eläketurva ja ”oikean kirkon” rovastin maine. Tästä asemasta käsin on hyvä neuvoa muita sanoen: Älkää tehkö niin kuin minä teen vaan tehkää niin kuin minä sanon.
  Jospa kerrankin näkisi ”uskovaisten” pappien tekevän sanojensa mukaan. Kerta toisensa jälkeen huomaa, että sanat ovat pelkkiä sanoja. Papit jäävät nauttimaan kirkon leipää, herätysliikkeet pysyvät ”oikeassa kirkossa” vaikka toistelevat erouhkauksiaan vuosittain. Paljon porua, vähän villoja.

  Räsäsen viimeinen tempaus oli pohjanoteeraus. Julkisuudessa ollaan linjakkaita, mutta käytännössä kehrätään Ruususen unta piispojen huomassa. ”Annetaan kirkolle vielä yksi … Vai oliko se nyt sadas mahdollisuus…”

  Höpö, höpö.
  Tulkaa lopulta oikeasti ulos sieltä kirkostanbe. Näyttäkää esimerkkiä, älkääkä huudelko kirkon sylistä neuvoja muille.
  Tehkää joskus itse se, mitä muilta vaaditte. Teidän uhoanne ei muutoin jaksa monikaan kuunnella. Väyrynen sentään rahoittaa jauhantansa myymällä mukeja. Te lipitätte kirkkokahvinne kirkon maksamista eläketurvakupeista.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.