Kyllä minä niin pöyristyin

Pöllin tämän sanan Jussi Halla-ahon suusta. Piispa, koomikko ja poliitikko kävivät huippuhienoa keskustelua Kirkkopäivillä. Arvostamani piispa Teemu teki rohkean tempun kutsumalla Persujen nimihenkilön julkiseen keskustelutilaisuuteen kirkon päiville.

Ja tästähän ei taas pidetty. Joku kuuluisuus perui tulonsakin noille päiville Halla-ahon takia. Minä kyllä niin pöyristyin moisesta tulemattomuudesta. Mitähän sillä protestilla voitetaan: omaa näkyvyyttä! Sanon minä!

Elämme pöyristymisten aikaa! Vähän väliä ja milloin mistäkin joku pöyristyy. Some pitää huolen siitä, että kaiken maailman pöyristyjät saavat nimensä esiin ja asiansa kuuluviin.

En voi olla ajattelematta Jeesuksen ajan pöyristyjiä. Niitä oli jo silloin. Mitä tahansa Jeesus teki ja sanoi, ne pöyristyivät. Ketkä ne? Fariseukset! Farisealainen ajattelu ja asenne ei ole hävinnyt mihinkään. Se elää ja voi hyvin tänäkin päivänä. Ne, jotka joutuvat pöyristelijän hampaisiin saavat potkuja arkaan paikkaan.

Maanhiljaisille Jeesus kelpasi! Hänen sanansa ja kosketuksensa paransivat ja vapauttivat. Aikamme suuri kysymys on, kelpaako tuo sama Jeesus meille! Olemmeko tarpeeksi ennakkoluulottomia kuuntelemaan erilaisia ääniä? Ja varsinkin Jeesuksen vallankumouksellista ääntä Raamatussa! Jeesus= Sana haluaa tulla lihaksi= elämäksi myös meille tänään.

Kuuntele Jeesusta pöyristymättä, niin löydät aarteita elämääsi!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.