Rakastelu silvotun kanssa

Veljeni siellä jossain! Tuskin koskaan tulet lukemaan tätä juttua. Puran vain mieltäni ja toivon, että täällä kaukana pohjoisessa joku lukee ja rukoilee puolestasi ja silvottujen tyttöjen puolesta. Haluan myös näin pitää esillä tyttöjen ympärileikkausten julmuutta ja yrittää estää, ettei yhtään tyttöä lähetettäisi Suomesta entiseen kotimaahansa puoskareitten leikottavaksi.

Veljeni, mies, sinulla on oikeus rakkauteen ja seksiin puolisosi kanssa. Sinulla on oikeus nauttia siitä. Myös puolisollasi on samat oikeudet. Seksuaalisuus on Jumalan huikean hieno, herkkä ja samalla väkevä lahja avioliitossa. Se on lahja kummallekin, iloksi ja elämän jatkuvuudeksi. Hamasta luomisesta annettu!

Mutta jos vaimosi on silvottu, rakkauden elimet on leikattu ja sidottu, miten luulet hänen nauttivan tuosta lahjasta? Ja miten sinäkään voit siitä nauttia?
Miten voit iloiten lähestyä rakastamaasi ihmistä, joka on päivätolkulla pelännyt sitä hetkeä, jolloin työnnyt hänen silvotun rakkautensa läpi? Miten voit ilosta jännittyneenä odottaa sitä päivää, kun rakkautenne hedelmä syntyy maailmaan ja repii tiensä sidottujen ja leikattujen paikkojen ahtaasta kanavasta?

Onko sinulla omaatuntoa, myötätuntoa ja käsitystä seksin jaetusta ilosta? Haluan uskoa, että on! Jos on, luovu tuosta epäoikeudenmukaisesta perinteestä, joka ei palvele edes sinua itseäsi. Käske vanhat eukot, anopit, äidit ja puoskarikätilöt väistymään sinun ja vaimosi rakkauden tieltä. Onhan sinussa sen verran miehistä munaa, että pystyt siihen. Onhan! Jos sinussa on munaa rakasteluun, niin sinussa täytyy olla samaa munaa asettua vaimosi ja tyttäriesi rinnalle ja lopettaa perinteeseen kuuluvat tyttöjen ympärileikkaukset.

Nuo silpomisperinteet on perkeleestä, joka on tullut varastamaan, tappamaan ja tuhoamaan. Herramme Jeesus on tullut antamaan yltäkylläisen elämän, johon kuuluu myös kahdenkeskinen, hyvä ja yltäkylläisesti nautinnollinen seksuaalisuus.

Äitienpäivänä 12.5.2019

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.