Olen ylpeä sateenkaaresta

Siitä alkuperäisestä. Siitä, joka on niin värikylläinen, ettei sitä kukaan ihminen voi jäljentää, saati täysin oikein maalata. Siitä, jonka Jumala loi vesipisaraan, taivaankanteen, pilviin. Siitä, joka vangitsee katseen ja julistaa Luojan suuruutta sekä Hänen Taivaansa täydellistä kauneutta.

En siitä vajavaisesta jäljitelmästä, jonka ihminen ylpeydessään on tehnyt ja jolla ihminen yrittää luoda yhteyttä. Pride! To be proud of! Ylpeys! Olla ylpeä! Priden muutama väri kalpenee Luojan värimaailman rinnalla.

Luoja luo elämää miehen ja naisen, uroksen ja naaraan kautta. Pride, ihmisen ylpeys kuolee lopulta sukupuuttoon.

Ovela ihminen leikkii kohtalollaan. Ovela ihminen leikkii Jumalaa. Ovela ihminen yrittää ujuttaa oman vajavaisen värikarttansa Luojan väririkkaaseen maailmaan. Katsoin lasten ohjelmaa tv:ssä. Sielläkin oli ihmisylpeyden sateenkaaren värit ujutettu leijaan. Sinne tänne ikään kuin salakuljettaen laitetaan sateenkaariliikkeen symboli näkyviin. Ihmisen alitajuntaan syötetään ihmisen symboli. Ihmisylpeyden petollinen merkki. Ovelaa!

Rukoillaan sadetta. Oikeaa sadetta, jonka jälkeen näemme oikean sateenkaaren koko rikkaudessaan. Rukoillaan Hengen sadetta, jolloin näemme Jeesuksen kirkkauden ihanuuden koko kauneudessaan. Taivaan totuuden sateenkaari julistaa elämää.

Tästä Jumalan sateenkaaresta olen ylpeä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.