Miljardi euroa on paljon rahaa

Se koottiin hetkessä. Maailma ei siis ole vielä tehnyt konkurssia. Mutta tämä blogi ei nyt keskity rahan paljouteen, eikä siihen, mihin tuo paljous käytetään. Siitähän on jo puhuttu ummet ja lammet. Kirjoitan kirkosta, joka kasvaa ilman miljardia euroa.

Jeesuksen ympärillä oli aina tungosta. Miksi ihmeessä? Juuri siksi ihmeessä: silloin elettiin ihmeissä: ihmisiä pelastui, parani ja vapautui!

PELASTUI, PARANI, VAPUTUI

Siinä kasvavan seurakunnan salaisuus kolmessa sanassa!

Siellä, missä Pyhä Henki saa vapaasti toimia uskovien kautta, siellä alkaa tapahtua ihmeellisiä asioita ja sinne nälkäiset kokoontuvat. Seurakunta voi kokoontua missä hyvänsä, kodista katedraaliin, mutta kasvava seurakunta tarvitsee elävän Hengen läsnäoloa. Pyhä Henki elävöittää ja saa vaatimattomankin kirkon näyttämään Taivaan esikartanolta.

Tämäkin aika tarvitsee sitä Jeesusta, jota tultiin sankoin joukoin kuulemaan ja katsomaan ja joka loi elämän ihmeitä. Me uskovat olemme ”se Jeesus”= Jeesus meissä, kirkkauden toivo. Maistele noita sanoja ”kirkkauden toivo”. Pimeyteen tulee valo. Epätoivoon tulee toivo. Halleluja! Taivaallinen valo ja toivo ovat huikea yhdistelmä, jota ei saa kristallikruunuilla eikä kullatuilla kupoleilla. Sen saa aikaan vain ja ainoastaan Pyhä Henki. Ilmaiseksi, sillä Jeesus on jo maksanut täyden hinnan käteisellä, Golgatan ristillä omassa ruumiissaan!

Miljardi euroa kalpenee tuon elävän toivon rinnalla. Jeesuksen läheisyys ja läsnäolo uskovissa on suurempi aarre kuin komeat puitteet.

Kristuksen seurakunta, anna palaa Hengen tulta niin kuin muinoin Jerusalemin yläsalissa ja kaduilla tai Azusan hevostallissa. Henki tekee eläväksi!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.