Ihminen ei ole jätettä

Älä kohtele ketään paskana, jonka voit huuhtoa vessanpöntöstä alas. Toki tuotamme jätettä, mutta me emme ole se jäte. Ei kukaan meistä!

Universumin upein temppeli on ihminen. Notre Damekin kalpenee sen rinnalla. Tänään lahjoitetaan miljoonia temppeleitten korjaamiseen. Samaan aikaan synti ja terroristit tuhoavat ihmistemppeleitä mielin määrin.

Ihminen on Luojan rakentama hieno, herkkä, tunteva, ajatteleva, puhuva, toimiva, lisää elämää tuottava Rakennus. Nekin, jotka eivät usko Jumalaan ovat Luojan luomia. Siis temppeleitä! Monet ihmistemppelit ovat tosin täynnä epäjumalia tai syntiä tai pelkkää ihmisyyttä ilman Luojaansa. Silti heidät on suunniteltu temppeleiksi, joissa rakastaen palvotaan Jumalaa, temppelin Arkkitehtiä. Ilman Luojaansa elävät ihmiset tarvitsevat Jeesusta, joka vapauttaa heidät alkuperäiseen ja elävään suhteeseen Jumalan kanssa.

Kristillinen kirkko ei räjäytä ihmisiä taivaan tuuliin. Se ei kohtele ketään jätteenä, turhakkeena. Se näkee jokaisessa luomistyön arvokkuuden. Syntiin langennut ihminen ei ole menettänyt arvoansa Luojansa silmissä.

Ihmistemppeli voidaan restauroida entiseen kuntoonsa. Toki se maksaa, mutta hintaa ei mitata rahalla. Jeesus maksoi koko hinnan Golgatalla ja lunasti ihmisen alkuperäiseen asemaansa Jumalan temppelinä. Usko ottaa tämän ilosanoman vastaan ja näin Jumalan Pyhä Henki pääsee aloittamaan Jumalan temppelin korjaamisen.

Ihailen ihmistä, ihmettä. Yli kaiken ihailen ja palvon tämän ihmeen Luojaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.