Aja saatana ulos!

Saatanan edessä ei hienostella, eikä kaunistella, saati kauhistella. Uskovilla on oikeus ja velvollisuus ajaa se ulos, pois. Näin on Jeesuksen käsky, opetus ja malli. Lue Raamatusta! Esim.Luuk.10:19:”Katso, minä olen antanut teille vallan tallata käärmeitä ja skorpioneja ja kaikkea vihollisen voimaa, eikä mikään ole teitä vahingoittava.”

Hätäpäissämme me alamme rukoilla: Herra, toimi, tee jotain, auta meitä! Mutta meidän on muistettava asemamme ja auktoriteettimme toimia Jeesuksen, Voittajan nimessä, valtuuksilla ja edustajana. Siis ME toimimme, emme kerjää Jumalaa, emmekä nöyristele saatanan edessä!

Saatana viisveisaa hurskaista rukouksistamme, vaikka päällämme hyppisimme Jumalan alttarilla. Se pelkää voimaa, joka on sitä suurempi. Tuo voima on Golgatan Jeesus. Tuo nimi on annettu meille aseeksi. Lopeta hyppiminen, vollottaminen ja karjuminen. Ota käyttöösi universumin väkevin ase, Jeesuksen nimi. Käytä sitä uskossa! Vihollisen on väistyttävä tuon nimen tieltä.

Miten ihmeessä saamme itsemme ja muut uskovat tajuamaan tämän yksinkertaisen ja väkevän toimintamallin?! Me tarvitsemme opetusta, sillä vihollinen tekee kaikkensa, että emme tiedä oikeuksiamme ja valtuuksiamme. Uskonnollisuuden henki ei tätä meille opeta. Mutta Jumalan oma sana ja esikuva opettavat.

Herää todellisuuteen Voittajan, Jeesuksen hyvässä seurassa ja väkevässä nimessä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.