Tule uskoon niin saat makkaraa

Makkaraa jaossa! Ja kahvia! Ainakin vaalien alla eri puolueiden vaalikampanjoissa. Ja kansa raitoaa jonoihin asti saadakseen sitä makkaraa. Ja kahvia.

Millä tavalla me houkuttelisimme ihmiset Sanan kuuloon? Kirkkokahvit alkaa olla jo juodut. Kirkkomakkaroita ei kai ole liiemmin vielä tarjottu. Sitähän voisi kokeilla. Suomalaiset rakastavat ilmaisia ämpäreitä ja makkaroita ja pullakahveja.

Jeesuksen ympärillä oli aina tungosta. Myöhemmin apostolienkin ympärillä oli kuhinaa. Jopa yhden kaverin varjoa haettiin sairaitten avuksi. Ja muuan menetti hikiliinojaan, joita revittiin sairastuneitten parantumiseksi.

Makkarat eivät paranna! Rasvaprosentista riippuen taitaa olla päinvastoin. Jotain parempaa pitää uskovaisten keksiä saadakseen väkeä koolle. Miksi seurakunta ei palaa Jeesuksen ja apostolien aikaan. Unohtakaa kahvit ja baakelsit, tarjotkaa jotain pysyvämpää. Tarjotkaa samaa kuin Jeesus ja Hänen seuraajansa: ELÄMÄÄ eri muodoissa!

Elämä sisältää iankaikkisen elämän sanat eli tien Taivaaseen. Mutta myös rukousta ja julistusta tämän maallisen elämän helpottamiseksi. Jeesus käski mm: parantakaa sairaat, ajakaa ulos riivaajat! Tässä on makkaraa enempi.

Siellä, missä ihmiset kohtaavat parantavan ja vapauttavan Jeesuksen, siellä on hyvä olla ja sinne väki menee. Uskovia haastetaan nyt kohtaamaan ihmisiä heidän kivuissaan vaikka keskellä toria tai katua. Saamme alkaa elää alkuseurakunnan ihmeissä, koska Pyhä Henki on kanssamme ja vaikuttaa ihmeitä meidän kauttamme.

Annetaan pelastumista ja parantumista tarjolle! Siihen on uskovat valtuutettu Herransa Jeesuksen nimessä ja edustajina.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.