Saatana varastaa terveytemme

Saatana on pirullisen ovela. Se on myös loistava teologi, tosin liberaali sellainen. Tunteehan se Raamatun läpikotaisin, mutta sillä on ihan oma raamatuntulkintansa. Sen päämäärä on varastaa, tappaa ja tuhota. Ja sen se tekee valehtelemalla, koska se on valheen isä, eikä edes osaa puhua totuutta.

Yllättävää onkin se, että niin monet ovat ostaneet sen opetukset ja hinta on ollut kova: kärsimystä, sairautta ja ennenaikaista kuolemaa. Saatana on vienyt valssiin, jossa se vie ja muut vikisee. Saatanan suudelma on kuolettava!

Jeesus, elämän ja yltäkylläisyden jakaja, paransi. Koko ajan ja kaikkialla Hän paransi. Kaikenlaisia sairauksia. Jopa kuolemaa. Hän käski opetuslapsiaan parantamaan. Siis parantamaan ei rukoilemaan tai olemaan sympaattisia sairaita kohtaan. Hän antoi uskovilleen vallan parantaa Hänen nimessään eli Hänen valtuuksillaan, auktoriteetillaan.

Mutta, mutta…miten onkaan käynyt. Vihollisemme on manipuloinut meidät kehittelemään kaikenlaisia tekosyitä, joiden mukaan Jumala ei enää parannakaan, vaan mm opettaa omilleen jotain sairauden kautta. ”Kärsi, kärsi, kirkkaamman kruunun saat” on yksi vihollisen mieliteemoja, jonka olemme siltä halvalla omineet. Sairaus on jumalallinen, mystinen asia, jonka salaisuus selviää kuoleman jälkeen, se kuiskaa kärsivälle ihmisparalle. Ja monta muuta valhetta se kuiskii korviimme.

Jeesus ei spekuloinut. Hän paransi. Hänestä jopa revittiin terveyttä koskemalla Häneen. Jeesus säteili terveyttä. Hän oli terveyden lähde. Uusi Testamentti on yllättävän täynnä kertomuksia ihmeparantumisista. Jeesus sanoi, että Häneen uskovat tekisivät samoja tekoja kuin Hän, jopa suurempia. Ja näin kävi.

Kävisi nytkin, mutta kun olemme uskoneet saatanan valheisiin ja unohtaneet Jeesuksen, Totuuden teot ja opetukset. Saatanasta on tullut röyhkeä varas, joka varastaa terveytemme.

Terveys on lasten leipää. Jeesus kantoi syntimme ja sairautemme ristille. Hänen haavojensa hinnalla olemme jo parannetut. Tartutaan kiinni Sanan lupauksiin ja otetaan uskossa vastaan terveys. Julistetaan muillekin täyttä evankeliumia, joka hoitaa koko ihmisen, hengen, sielun ja ruumiin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.