Aikamme vaarallisin harhaoppi

Sanon sen harhan heti, niin sun ei tarvi käyttää aikaa koko blogin lukemiseen: kun nimesi on kirkonkirjoissa, niin se on myös Taivaan elämänkirjassa! Tämä on vaarallista HARHAA, sillä siihen on niin helppo uskoa ja sitä harhauskoa syötetään Suomessa tuon tuosta.

Kuulumalla kirkkoon ei vielä pelastuta. Hautapaikka kirkkomaalla ei ole portti ikuiseen elämään Taivaassa. Ilman henkilökohtaista uskoa Jeesukseen ei mennä ikuisuuteen Jeesuksen luokse. Ilman Jeesusta voit unohtaa RIP, rest in peace, lepää rauhassa- toivotukset.

Valtaosa suomalaisista kuuluu kirkkoon. Suuri osa suomalaisista ei elä uskon suhteessa Jeesuksen kanssa. Hienoista hautajaispuheista ja liturgioista ei ole apua Taivaan portilla. Milloin olet kuullut tämän viestin? Milloin olet kuullut saarnan parannuksesta ja uskoontulosta? Milloin on kirkossa ollut alttarikutsu eli kutsu tulla antamaan elämä Jesukselle?

On pelottavaa ajatella, että kirkonmenot ovat niin usein liturgisia muotomenoja, joissa tyynnytellään ihmisiä väärään rauhaan. Uskonnolliset menot ilman uskoa ovat vaarallisia, sillä ne tuudittavat uskonnolliseen uneen. Ja se uni on syvää. Voit kuulla hurskaan kuorsauksen kauas.

Kirkko, missä ovat herättäjät, hengelliset unilukkarit? Nyt niitä tarvitaan!
70% ihmisistä kuuluu vielä kirkkoon. Löytyykö saarnaajia ja pappeja, jotka uskaltavat varoittaa helvetistä ja ohjata kansaa Taivas- tielle Jeesuksen seuraan? Kerran kastettu ei ole aina pelastettu. Tämä ei ole pelottelua, vaan kutsu armon osallisuuteen.

Älä siis jää väärään rauhaan, harhaan, vaan astu tielle, totuuteen ja elämään nimeltä Jeesus Kristus!

Yksi kommentti artikkelissa “Aikamme vaarallisin harhaoppi

  1. On hyvä, että pappina kannat huolta, suorannaista hätää suomalaisten iankaikkisuusasiasta. Tiedät varmasti tilanteen vakavuuden. Monet kuvittelevat että kastettuna kirkonjäsenä ja siunattuna kirkon multiin, pelastuu, pääsee taivaaseen!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.