Parrat ja sänki on takaisin!

Hieno juttu! Saa mennä ulos sänki leuassa tai täysparralla. Luoja loi jätkille parran, miksi se pitäisi ajaa pois. Kuka sen sileäleukaisuuden oikein keksi? Ja miksi? Sitten piti keksiä partahöylät ja parranajokoneet, jotka syö sähköä ja aikaa just silloin, kun on aamuväsynyt ja kiire töihin.

Naturaali on poikaa! Tai miestä!

No, pitääkö tästäkin uhota? Pitää! Kuten jo sanoin, parranajo vie aikaa just silloin, kun on muutenkin kiire, eli aamulla. Se luo elämään epänormaalia sileyttä ja kireyttä. Jostain syystä, en vain tiedä mistä, sänki leuassa rentouttaa. Ei ole niin jäykkä ja steriili olo.

Ja ajattele, olet työmatkalla vaikka Aasiaan ja lennät yön yli. Aamulla pitää olla edustuskunnossa kansainvälisesssä kokouksessa. Leuassa tyylikäs, ajanhenkinen sänki ja miehekäs olo. Hieno juttu, eikö! Tässä vain yksi lisämauste tähän hernerokkaan.

Ja on monta, monta muuta tilannetta, jossa vapaus sileäleukaisuuden vaatimuksesta on paikallaan…ja rentouttavaa. Aina kun päästään luonnollisuuteen, tulee ihmiselle helppo olo.

Toistan: aina kun päästään luonnollisuuteen, tulee ihmiselle helppo ja rento olo! Luonnollisuus, luonto, Luoja! Nuo kolme ovat kimpassa. Elämme monessa asiassa täysin luonnottomassa systeemissä, siis Luojan luomaa luonnollisuutta vastaan. Ei ihme, että voimme huonosti.

Blogini pointti ei nyt ole pelkästään tuo parta tai sänki, vaan pointti on paljon syvemmällä: annetaan meille miehille lupa olla luonnollisesti miehiä ja tietysti naisille lupa olla naisia. Miehet menee naimisiin naisten kanssa. He rakastelevat ja yhdessä tekevät poikia ja tyttöjä.

As simple as that! Miksi tehdä maailmasta monimutkainen eli luonnon vastainen. Luojaansa vastaan noussut maailma tuhoaa itsensä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.