Munaton maailma

Olen mies. Kirjoitan miehen näkökulmasta. Tietysti. Ja tylysti. Ammun kuin tykinkuulalla. Tai pikakiväärillä. Mies on se, joka ampuu, laukoo siemenensä, jotta elämä jatkuu. Joku sanoo, hyi! Joku, halleluja!

Itse uskallan huutaa halleluja, kiitos Herralle, että olen mies, Aadamin jälkeläinen. Ja saan puhua jätkien kieltä, josta puuttuvat sivistyssanat. Kyllä minä niitäkin osaan, mutta pelkästään niillä ei maailmaa pelasteta. Hienot puheet ei auta maailman nykymarkkinoilla, jossa halutaan häivyttää miehen ja naisen erot. Siunatut erot.

Munaton maailmaa kuolee sukupuuttoon. Niin käy myös, jos maailma on pelkkää munaa. Saako uskovainen puhua tällaista kieltä…tai edes tällaisesta aiheesta?
Saa ja täytyy! Jonkun on huudettava julki se, mitä Pyhä Kirja sanoo alkulehdillään. Luojamme ei loukkaannu rehellisistä sanoista. Hienohelmat ja hienolahkeet närkästyvät. Nyt on aika puhua ymmärrettävillä sanoilla.

Aikamme omalaatuinen ilmiö, sukupuolineutraalius, on ovela idea. Se kuulostaa tasa- arvoiselta. Se vaan ei toimi! Meitä on kaksi sukupuolta. Erilaisia, mutta hyvin yhteen sopivia niin fyysisesti kuin henkisesti. Tämän erilaisuuden häivyttäminen tuhoaa ihmisyyden. Se on myös luomistyön vastaista.

Erilaisuus ei ole eriarvoisuutta. Ei tietenkään. Se on ARVOISUUTTA ERILAISUUDESSA!

Miesten miehekkyys, naisten naisellisuus eivät ole musta- valkoinen juttu. Siinä on variaatioita, koko väriskaala. Mutta silti siinä on eroja. Peilin edessä näkyvät fyysiset erot. Muilla elämän alueilla löytyy lisää eroja. Nyt vaan eletään aikaa, jolloin niistä ei uskalleta tai edes saa puhua. Ellemme sitten ryhdistäydy. Väitän, että pieni ja äänekäs vähemmistö on saanut valtaa ja muut ovat alistuneet. Miehillä on kuset housuissa. Naisilla sievästi lirit.

Nyt on viimeinen aika herätä todellisuuteen. Millaiseen yhteiskuntaan haluamme poikiemme ja tytärtemme kasvavan? Itse haluan sellaisen, jonka Jumalamme viisaudessaan loi, jossa oli MIES JA NAINEN. Kumpikin YHDESSÄ JUMALAN KUVA. Emme saa edes yrittää rikkoa tätä kuvaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.