Vastustakaa perkelettä

– Siis mekö?
– Niin juuri!

– Eikös se riitä, että rukoilee Jumalaa hoitamaan sen homman? Meinaan vaan, että on vähän liian suuri pala meikäläiselle. Enkä minä ole tottunut ajamaan ulos riivaajia. En minä tiedä, miten se tehdään. Kyllä minä taidan tyytyä rukoilemaan…ja voinhan minä pyytää seurakunnan evankelistaakin rukoilemaan. Tänään onkin rukouspiiri, jossa me voidaan yhdessä rukoilla Jumalaa avuksemme.

Ja niin porukat rukoilevat intoa pihkuen, kovaan ääneen huutaen. Ainakin heikkohermoisimmat ihmiset pakenevat paikalta. Mutta riivaajat hurraavat ja pitävät hauskaa sinisilmäisten uskovien kustannuksella.

Ja Jumala ihmettelee: minähän käskin HEITÄ vastustamaan perkelettä ja ajamaan ulos riivaajia, eikö ne osaa lukea, mitä Raamattu sanoo?

Kyllä ne osaa lukea, mutta ne ei usko lukemaansa! On helpompi mennä Jumalan selän taakse piiloon, kuin ottaa heille annetut valtuudet ja omavastuu käyttöön. Syntiinlankeemuksessa menetetyn vallan Jeesus voitti takaisin seurakunnalle eli uskoville. On siis aika nousta vastuuseen ja toimia Jeesuksen nimessä ja valtakirjalla.

Jaakob 4:7:”Olkaa siis Jumalalle alamaiset; mutta vastustakaa perkelettä, niin se teistä pakenee.”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.