Ole mies. Ole nainen.

Ole mies. Ole nainen. Pysy näissä. Nämä ovat enemmän kuin roolileikkejä. Näillä ei leikitä. Ihminen on jompi kumpi. Kun tämä elämän peruskuvio hämärtyy, alkaa maailman itsemurha. Hidas ja tuskallinen.

Merkit on jo ilmassa. Selkeästi. Sukupuolineutraalius huutaa sekä miehisyyttä että naiseutta vastaan. Se on kuin hirttosilmukka ihmisyyden kaulalla. Henki loppuu vähitellen, kun seonnut ihminen roikkuu löysässä hirressä.

Mistä löytyy se lapsi, joka huutaa, että keisarilla ei ole vaatteita, vaan se suotta sinnittelee henkisessä hirressään tajuamatta, että sen alastomuudessa näkyy mieheyden ja naiseuden merkittävä ero!

Kuka on elämän varastaja, ihmisyyden tappaja ja maailman tuhoaja?

Se, joka ajettiin ulos Taivaasta ja vihaa Jumalaa ja haluaa kalifiksi kalifin paikalle. Se vihaa myös Jumalan kuvaa, ihmistä, miestä ja naista. Tämä ihmiskunnan peruskuvio, mies ja nainen yhdessä ovat Jumalan kuva. Tuhoamalla tämän, tuo saatana kuvittelee ehkä saavansa valta- asemansa takaisin ja voivansa ehkä näin perustaa oman valtakuntansa.

Jumalan väliintulo, Jeesus Kristus tuli pelastamaan maailman. Hän tuli antamaan meille elämän ja yltäkylläisyyden. Hänessä saamme takaisin sen, mitä syntiinlankeemuksessa menetimme: Jumalan ehyt kuvan! Maailmassa ollessamme tuo kuva muodostuu miehestä ja naisesta, jotka yhdessä tekevät lisää poikia ja tyttöjä.

Millaisia olemme sitten kerran Taivaassa? Sitä on turha spekuloida nyt, sillä meillä on ihan tarpeeksi hommia pitää kiinni miehisyydestämme ja naiseudestamme tässä maailmassa.

Kiitä Herraa, että olet mies!
Kiitä Herraa, että olet nainen!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.