Pirunpolska

Piru soittaa viulua ja kansa tanssii polskaa. En sano, että tanssi sinänsä on syntiä. Siihen lankaan en lankea. Tanssi kauneimmillaan on yhteyden iloa. Se voi olla myös Jumalan ylistämistä karkeloimalla. Puhdasta iloa voidaan ilmaista väkevällä ja riehakkaallakin tavalla.

Jumalan ylistäminen liikkumalla, karkeloimalla ja tanssimalla ilmaisee ihmisen kokonaisvaltaista kiitollisuutta. Se on kuin häävalssin opettelua Karitsan häitä varten. Kristus ei mene naimisiin itsensä kanssa, vaan seurakuntansa kanssa. Ja ne karkelot tulevat olemaan huikeat. Onnellisia ne, jotka saavat olla Karitsan hääaterialla.

On siis olemassa puhdasta ilon ja yhteyden tanssia. On myös likaista tanssia, jonka tavoitteena on päätyä intiimiin pikasuhteeseen, kertakäyttöiseen pikapanoon. Piru on ovela otteissaan ja taitava muusikko, elämän rytmittäjä, jonka tavoitteena on ihmisen tuhoaminen tavalla ja toisella.

Maailma tanssii pirunpolskaa monin tavoin. Piru määrää tahdin ja askeleet. Ihmiskunta oppii ne tanssit hyvin nopeasti. Syntiinlankeemus on antanut siihen oppimiseen mainiot edellytykset.

Pirunpolskan lempikappaleet liittyvät usein seksuaalisuuteen. Kuinkas muuten, tanssihan on läheisyyttä! Aviolittoja hajoaa, mustasukkaisuutta ja riitoja tulee aviopuolisoiden välille, ei niin toivottuja lapsia syntyy, abortteja tehdään. Tässä muutamia räikeimpiä pirunpolskan seurauksia.

Piru mellastaa muuallakin kuin tanssilavoilla. Joskus politiikka on likaista peliä, pirullista draamaa, tanssia toisten varpailla ja pian toisten henkisten hautojen päällä.

Pirunpolska on puhtaan tanssin vääristymää. Miehen ja naisen välinen seksuaalisuhde muuttuu homoeroottisuudeksi, himoksi ilman hedelmää. Homoseksuaalinen maailma kuolee sukupuuttoon. Elämä sammuu himoonsa. Rikas sateenkaari pelkistyy kuudeksi väriksi; sekin on enemmän kuin pelkkää symboliikkaa.

Maailma on alkanut tanssia susien kanssa pirunpolskaa!

Maailma tarvitsee nyt sitä, että seurakunta, Kristuksen morsian herää esittämään toiset rytmit ja tanssit, puhtaan elämän askeleet, joita Pyhä ja Puhdas Henki ohjaa.

Pyhä Henki, Bestman, opettaa seurakunnalle uuden tanssin askeleet. Jumalalle kunniaksi! Sulhaselle ja Morsiusseurakunnalle iloksi!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.