Riemua ei ruikutusta Herran edessä

Parantakaa sairaat! Tämä oli ja on Jeesuksen tehtäväksianto seuraajilleen. Hän lähetti omansa tekemään samoja tekoja kuin Hän, Hänen nimessään, Hänen valtakirjallaan ja auktoriteetillaan.

Mutta! Me emme aina toimi annettujen ohjeitten mukaan. Meillä on omat ideamme, jotka on mukautettu omiin mielipiteisiimme ja tulkintoihimme. Tai suoraan sanottuna, meillä ei ole rohkeutta toimia Jeesuksen ja opetuslasten esikuvan mukaan. On turvallisempaa pysytellä Jumalan selän takana ja ruikuttaa sieltä käsin hurskaita toiveitamme: Herra, voisitko mitenkään tehdä jotain!

Me kerjäämme Jumalaa toimimaan. Sitten me odotamme ja odotamme hartaasti ja yhä odotamme. Mitään ei tapahdu. Lisätään höyryä rukousmyllyyn, pyydetään lisää rukoilijoita, jospa Jumala sitten kuulisi. Jumalan selän takana käy melkoinen kuhina. Mutta mitään ei tapahdu.

Olemme ymmärtäneet sekä rukouksen että asemamme väärin.

Jumala on jo toiminut. Jeesus kantoi ristille syntimme ja sairautemme 2000 vuotta sitten. Jeesus ansaitsi meille Jumalan lasten aseman. Rukouksessa olemme kuin palaverissa Isän kanssa, jaamme ilomme ja surumme, voimaannumme, inspiroidumme ja saamme lisää toimeksiantoja. Hänen antamillaan valtuuksilla lähdemme parantamaan ja vapauttamaan sidottuja ja sairaita ihmisiä Jeesuksen nimessä. Mitä Jeesus edellä, sitä me perässä!

Rukousruikutukset väistyvät. Tilalle tulee riemullista läsnäoloa Herran edessä ja Herran voiman julistamista ihmisten elämään. Saame itse syödä lasten leipää, terveyttä ja samaa limppua saamme jakaa muillekin.

Jeesuksen verinen risti julistaa meille täyttä elämää!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.