Koska he niin rakastavat toisiansa

Tällä perusteella itse kukin menee naimisiin, kenen kanssa tahtoo. Ja papit vihkivät. ”Koska he niin rakastavat toisiansa!” Ja Jumalahan on RAKKAUS! Suuri rakkaus hyväksyy naisavioliitot ja miesavioliitot. Mikä on ihminen kieltämään tällaista rakkautta?!

Ihmiskeskeinen humanismi ajaa ohi Raamatun normit. Ihminen ja Jumalan pyhyys eivät kohtaa. Ja monet ns kristilliset kirkot menevät tähän mukaan, julistaen rakkautta ilman pyhyyttä. On ajan kysymys, milloin Suomen ev.lut.kirkko hyppää näihin rakkauden vankkureihin.

Pride on jo hiipinyt kirkkoon jäädäkseen. Kirkon rekka ajelee iloisesti Helsingin Pride kulkueessa. I am not so proud of that, not at all!

Milloin Raamatun pyhää rakkautta tunnustavat papit joutuvat tosissaan miettimään, minkä kirkon palveluksessa kannattaa toimia. Itse vielä kuulun kirkkoon, mutta olen eronnut pappeudesta; kasteen takia, kylläkin. Mutta ennemmin kuin myöhemmin on vapauttavaa, että en kuulu siihen pappisjoukkoon, joka on velvoitettu vihkimään homoparit.

Rakkaus on huikea juttu. Pyhyys on myös huikea. Yhdessä nämä muodostavat elämää suojaavan ja luovan perustan. Jumala loi miehelle munat ja naisille pimpin ihan tarkoituksella, rakkaudessaan ja pyhyydessään. Ne sopivat yhteen, tuovat mielihyvää ja ylläpitävät ihmiskuntaa ja elämää. Ilman niitä olisimme kuolleet sukupuuttoon.

Rakkaudella ja pyhyydellä yhdessä on elämän voima. Niitä kahta ei ihmisen pidä sorkkiman!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.