Kastettu kansa viisveisaa Jeesuksesta

No toi on kyllä rumasti sanottu! Mistä sä tiedät, mitä kansa sydämessään veisaa? Jokainen tulee uskollaan autuaaksi. Älä tuomitse!

Tuttua tekstiä. Uskon asiat on monelle silkkaa hebreaa. Moni ajattelee, että uskovaisuus on vanhojen akkojen asia. Palataan asiaan sitten lähempänä hautaa! No, joku palaa, moni ei koskaan palaa. Nimi on kirkonkirjoissa, mutta ei Taivaan elämänkirjassa.

Ja tämä on sanottava ÄÄNEEN! Vaikka se kuulostaa tuomiolta. Mieluummin tuomio nyt kuin Taivaan portilla.

Kristillisen kirkon on sanottava selkeästi, että jos aikoo Taivaaseen, niin on kuljettava Taivastiellä. Siis uskossa, Jeesuksen seuraajana, tunnustaen Hänet Herraksi ja Vapahtajaksi. Ei ole muuta tietä. Koska kuulet tämän viestin kirkoissamme?

Perusoletuksena on, että kirkkoon kastettu on automaattisesti matkalla Taivaaseen. Kirkko on enemmän huolissaan lasten kasteesta kuin jäsentensä uskosta. Missä ovat herättelijät, aikamme urhomuromat ja paavoruotsalaiset?
Tämä kasteoppi ilman uskoa on harhaa. Pelottavaa harhaa!

Kaste ei ole automaattinen pelastustie. Väitän, että otsikkoni pitää paikkansa. Piispat ovat huolissaan, että niin moni lapsi jää Suomessa kastamatta. Minä olen huolissani, että niin moni kastettu jää Suomessa uskomatta Jeesukseen. Elävä usko näkyy ja kuuluu. Väitteet sydämen salaisesta uskosta on useimmiten pötyä. Voihan siellä sydämessä olla uskon kipinöitä ja kaipuuta, mutta elävä usko kyllä tulee jollain tavalla julki.

Kastettu Suomen kansa tarvitsee herätystä, katumusta ja parannusta eli koko Jeesus- paketin. Jeesuksesta viisveisaava porukka laittakoon kummankin käden viisi sormeaan ristiin ja kääntyköön Herran puoleen nyt, kun se on vielä mahdollista.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.