Pedofiili murhaa ihmisen sielun

Pieni lapsi ei voi tajuta, miksi jokin suuri ja pelottava työntyy hänen sisäänsä. Sattuu! SATTUU, KUULETKO! Kukaan ei kuule. Kukaan ei ole nähnyt mitään. Ei kerrota kellekään, eihän. Sattuu, mutta ole hiljaa. Mies purkaa liian suuren latauksensa pienen ihmisalun liian pieneen sieluun. Pyyhkii kalunsa ja häipyy. Pikkuinen jää itkemään, ei jaksa pyyhkiä kyyneleitään, niitä on niin paljon. Eihän vaan tule seuraavaa kertaa. Mutta se tulee. Ja taas sattuu.

Vuosien päästä, kuuluu huuto: PERKELE! Mutta kukaan ei ymmärrä, mistä tämä huuto nousee. Paitsi satutetun lapsen sielu.

Pieni tyttö tai poika kasvaa, oppii, kehittyy, tulee naiseksi, mieheksi. Pienen tytön, pojan sielussa kasvaa musta möykky. Se tukkii tunteitten kasvun. Se tukkii jopa kyynelkanavat. On kuin lauma pikkupiruja, miehen istuttamia siemeniä tanssisi sielussa. Ei sitä muut ymmärrä. Paitsi sen ihanan, pikkuisen lapsen, prinsessan, prinssin sielu, jonka haaveet joku mulkku tuhosi. Se sielu muistaa!

Edellä oleva kuvaus on vain kuvausta. Aito kokemus on varmaan paljon pahempi. Sitä kokemusta ei soisi kenellekään. Se on lapsen sielun murha. Elävältä tapettu ihmisen sielu, kuka voi sitä kipua ja pelkoa ymmärtää.

Maailmassa on paljon näitä tapettuja ja haavoitettuja sieluja. Gogolin kuolleet sielut jäävät toiseksi. On järkyttävää lukea yhä uusia ja uusia juttuja jopa pappien ja saarnamiesten ja hurskaitten äijien tekemistä tuhotöistä pieniä lapsia, erityisesti tyttöjä kohtaan, koko ihmiskuntaa kohtaan. Perkele hymyilee. Enkelit itkevät. Jumalan tuomiot odottavat.

Miksi kirjoitin tämän järkyttävän blogin? Tämä seksuaalinen vinoutuma on enemmän kuin sairaus tai mieliteko. Tämä on perkeleen töitä langenneen ihmisen mielessä. Tätä ja itsetyydytystä ei voi verrata keskenään. Nuokin pedofiiliäijät, olisivat vetäneet käteensä eikä pikkuisiin tyttöihin tai poikiin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.