Pedofiili murhaa ihmisen sielun

Pieni lapsi ei voi tajuta, miksi jokin suuri ja pelottava työntyy hänen sisäänsä. Sattuu! SATTUU, KUULETKO! Kukaan ei kuule. Kukaan ei ole nähnyt mitään. Ei kerrota kellekään, eihän. Sattuu, mutta ole hiljaa. Mies purkaa liian suuren latauksensa pienen ihmisalun liian pieneen sieluun. Pyyhkii kalunsa ja häipyy. Pikkuinen jää itkemään, ei jaksa pyyhkiä kyyneleitään, niitä on niin paljon. Eihän vaan tule seuraavaa kertaa. Mutta se tulee. Ja taas sattuu.

Vuosien päästä, kuuluu huuto: PERKELE! Mutta kukaan ei ymmärrä, mistä tämä huuto nousee. Paitsi satutetun lapsen sielu.

Pieni tyttö tai poika kasvaa, oppii, kehittyy, tulee naiseksi, mieheksi. Pienen tytön, pojan sielussa kasvaa musta möykky. Se tukkii tunteitten kasvun. Se tukkii jopa kyynelkanavat. On kuin lauma pikkupiruja, miehen istuttamia siemeniä tanssisi sielussa. Ei sitä muut ymmärrä. Paitsi sen ihanan, pikkuisen lapsen, prinsessan, prinssin sielu, jonka haaveet joku mulkku tuhosi. Se sielu muistaa!

Edellä oleva kuvaus on vain kuvausta. Aito kokemus on varmaan paljon pahempi. Sitä kokemusta ei soisi kenellekään. Se on lapsen tunteitten murha. Vahingoitettu ihmisen sielu, kuka voi sitä kipua ja pelkoa ymmärtää.

Maailmassa on paljon näitä kidutettuja ja haavoitettuja sieluja. Gogolin kuolleet sielut jäävät toiseksi. On järkyttävää lukea yhä uusia ja uusia juttuja jopa pappien ja saarnamiesten ja hurskaitten äijien tekemistä tuhotöistä pieniä lapsia, erityisesti tyttöjä kohtaan, koko ihmiskuntaa kohtaan. Perkele hymyilee. Enkelit itkevät. Jumalan tuomiot odottavat.

Miksi kirjoitin tämän järkyttävän blogin? Tämä seksuaalinen vinoutuma on enemmän kuin sairaus tai mieliteko. Tämä on perkeleen töitä langenneen ihmisen mielessä. Tätä ja itsetyydytystä ei voi verrata keskenään. Nuokin pedofiiliäijät, olisivat vetäneet käteensä eikä pikkuisiin tyttöihin tai poikiin.

4 kommenttia artikkelissa “Pedofiili murhaa ihmisen sielun

 1. Onko pedofiilin uhrilla toivoa ? Onko hänen sielunsa lopullisesti murhattu ? Heikki Hilvon kirjoitus on valitettavan totisinta totta kautta maapallon liian monen lapsen elämässä. Yksikin on liikaa. Kirjoitusta lukiessa tulee kuitenkin huoli miten sen lukeminen vaikuttaa mahdollisen uhrin mieleen. Kun käsittelee ihmisen psyykettä koskevia syviä ongelmia, tulee asiantuntijan aina, jos mahdollista, luoda myös toivoa. Karmaisevan vaikeisiinkin tilanteisiin voi hakea ja saada apua. Kristillisen uskoon liittyy toivo siitä että elämä voittaa.

  • Tervehdys Heikki
   Kiitos kirjoituksestasi.
   Voimakasta tekstiä pedofiliasta, uhreista ja tekijöistä. Mikä osuus Taiwanin vuosilla on ollut ajatuksiisi? Tuollaisen vihantunteiden purkauksen tekstissäsi voisi kuvitella jollain lailla omakohtaiseksi eletyksi kokemukseksi eikä vain henkilökohtaiseksi mielipiteeksi. Et ole missään käsitellyt noita Taiwanin tapahtumia julkisesti. Onko niistä rikoksista syytä vaieta?
   Ystävällisin terveisin Sakari

   • Juttu perustuu Taiwanin kokemuksista. Asia on juridisesti hoidettu: syyllistä ei voitu todistaa syylliseksi. Moni nuori todennäköisesti kantaa traumoja edelleen jossain määrin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.