Terveys missä viivyt, rukoiltu on.

On rukoiltu vuosia. Monet ovat rukoilleet. On paastottu. Rukouspyyntöjä lähetetty ympäri maailmaa. Kuuluisien ja vähemmän kuuluisien julistajien rukousjonoissa on seisottu. Kaaduttukin. Terveyttä vain ei kuulu, ei näy. Tuttua, eikö!

Missä vika? Jumalahan on luvannut kuulla jokaisen huokauksenkin. Näin on meille vakuutettu. Monta hyvää on luvattu, vähän on saatu. Tällaisia ajatuksia pyörii monen päässä. Ääneen ei uskalla niitä sanoa, ettei vain Jumala suuttuisi ja ottaisi loppujakin siunauksen rippeitä pois.

Onko tuttua? On varmaan. Itsekin tätä kuviota olen pähkäillyt. Esteitä on mietitty yksin ja yhdessä.

Mm Andrew Wommackin yksi keskeinen opetus on, että Jumala on jo parantanut meidät. Tuo ihme tapahtui Golgatalla 2000 vuotta sitten. Jeesus kantoi ruumiissaan syntimme ja sen seuraukset, sairaudet. Jesaja tämän jo ennusti satoja vuosia ennen ristiä: Hänen haavojensa hinnalla/ kautta me olemme paratut/ parannetut. Tässä on hinta, jonka Jeesus maksoi puolestamme. Terveys on lahjaa, Jumalan lasten leipää. Ota ja syö, kehottaa A.Wommack!

Jeesus ei rukoillut sairaitten puolesta. Hän paransi monin eri tavoin. Hän käski opetuslapsiaan parantamaan sairaat, ei rukoilemaan heidän puolestaan. Miksi me olemme opetelleet ja opettaneet juuri toisin eli rukoilemaan, kun meillä on valtuudet julistaa Jumalan lupauksia ja tehdä Herramme tekoja Hänen nimessään.

Meidän tulee opetella uusi asenne ja uusi käytäntö. Me julistamme Jumalan Sanan lupauksia ja opetamme uskovia itse ottamaan Sanan lupaukset vastaan. Usko saa omistaa kaiken, mitä Jumala armon sanassaan lupaa. Tässä tarvitaan suuri mielenmuutos. Vanhoista perinteistä luopuminen onkin vaikeaa. Siihen rukoile Pyhän Hengen apua! Kuuntele ja lue Sanaa. Pyhän Hengen kirkastama Sana muuttaa meidät ja meidän kauttamme maailmaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.