Älä flirttaile Saatanan kanssa

Olisin voinut kirjoittaa vieläkin vahvemmin, mutta säästän silmiänne. Tämä varmaan vaatii selityksen, jonka mieluusti kerron:

Uskovaiset eivät tietenkään ole Saatanan kanssa missään tekemisissä, tuskin edes mainitsevat sen nimeä. Ei pidä paikkaansa! Se kieppuu juuri uskovien ympärillä etsien sopivaa uhria. Se haluaa saada meidät pois tieltä ja lopulta pois päiviltä. Kuolleet uskovaiset ovat sille mieluisampia kuin elävät. Ja hengellisesti apaattiset kristityt ovat sille vaarattomia. Ja sen kanssa flirttailevat uskovaiset huomaamattaan ovat sen tukijoita.

Siis mitä ihmettä? Juuri niin, mitä ihmettä!

Flirttailulla tarkoitan nyt sitä, että uskovainen on ylikiinnostunut saatanasta ja sen touhuista. Jopa niin, että kuuntelee sen lipevän hurskastelevaa kieltä. Sen wanha wirsi ”Onko Jumala todella sanonut?” kaikuu kuin seireenien houkutteleva laulu uskovan vilpittömässä sielussa. Jumalan oma Sana unohtuu ja tilalle tunkevat omat kokemukset, väärät opetukset, uskonnolliset traditiot, ihmismielipiteet, valkoiset valheet, tietämättömyydestä nousevat epäilykset. Ja uskova alkaa epäillä Jumalaa ja Hänen Pyhää Sanaansa.

Kun Sana sanoo, että Jeesuksen haavojen hinnalla me olemme parannetut, niin tuo liero kuiskaa: näethän, että et ole, naapurin Almakaan ei ole, Jumala ei ole juuri sinusta kiinnostunut, sillä on kiire muualle, ei meidän kirkossamme tapahdu ihmeitä, niiden aika on ohi jne, jne.

Uskova kuuntelee ja USKOO VALHEISEEN. Flirttailu käärmeen kanssa synnyttää ensin lievää epäilyä, sitten epäuskoa ja äpäränä syntyy epätoivo, joka pahimmillaan vieraannuttaa Jumalan rakkaudesta. Käärmeen myrkky teki tehtävänsä.

Uskova, lopeta flirtti! Palaa äkkiä Jumalan Sanan, Jeesuksen tykö. Hän on Herra, meidän Parantajamme ja parhain ystävämme. Jeesuksen rakkaus kantaa ja tuo yltäkylläisen elämän, sillä HÄN ON ITSE ELÄMÄ!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.