Sinut on jo parannettu

Ja höh! Milloin muka! Vuosia on jo kannettu ties mitä kipuja ja on rukoiltu ja on käyty monen tunnetun julistajan rukousjonossa. Rukoiltu on yksin ja yhdessä. Ei vaan näy parantumista.

Ehkäpä Jumalalla on jokin tarkoitus, joka selviää vasta perillä.
Ehkäpä Hän haluaa opettaa jotain ja kasvattaa sairauksien koulussa.
Ehkäpä olen ansainnut nämä kivut.
Ehkäpä en ole rukoillut tarpeeksi.
Ehkäpä minulla ei ole tarpeeksi esirukoilijoita.
Ehkäpä tämä nyt vain on minun osani.
Ehkäpä sitä, ehkäpä tätä…EHKÄPÄ!

Palataanpa Raamattuun! Jeesus paransi! Ei jossitellut, ei kyseenalaistanut, ei keksinyt syitä, ettei tarvitsisi parantaa. HÄN PARANSI! Hän käski opetuslapsiaan parantamaan. Hänestä jopa revittiin terveyttä. Paavalilta revittiin hikiliinoja sairaitten päälle. Pietarin varjon alle hakeuduttiin tervehtymiseksi.

Me olemme muuttaneet evankeliumin. Olemme lipsuneet Jeesuksen esikuvasta ja opetuksesta. Olemme antaneet saatanalle periksi. Jumalan valtakunta ei enää toteudu kauttamme, niinkuin se toteutui Jeesuksen ja opetuslasten kautta. Jumalan valtakunta on Jumalan hyvyyden hallintavaltaa syntiä ja sairauksia vastaan. Varas edelleen varastaa, tappaa ja tuhoaa. Jeesus edelleen tarjoaa seurakuntansa kautta elämää ja yltäkylläisyyttä, siis myös terveyttä.

Jeesuksen haavojen hinnalla olemme jo parannetut. Näin ennusti Jesaja. Tämän toteutti Jeesus Golgatalla 2000 vuotta sitten. Tätä julistivat opetuslapset. Kuulkaas nyt, ote ei saa nyt lipsua. Uskovina me uskomme Sanaan! Me julistamme TÄYTTÄ ELÄMÄÄ Jeesuksessa. Me vapautamme ihmisiä ja itsemmekin uskossa omistamaan sen, mitä Jumalan armon Sana lupaa. Ei se ole sen monimutkaisempaa.

Evankeliumi on lopultakin hyvin yksinkertaista. Lapsikin sen ymmärtää. Lapsikin! Vai tässäkö se ongelma onkin: aikuisten on niin vaikea tulla lapseksi!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.