Perkeleen siivoilijat!

He puhuivat siivoa kieltä. He opiskelivat siivon jumalisia asioita. He kuorossa veisasivat siivoja veisuja. Kaikki näytti siivosiistiltä. Kukaan ei epäillyt mitään. Jos joku epäilikin tai jopa näki, piti suunsa siivosti supussa. Kaikki oli päällisin puolin siistiä. He olivat sisäsiistejä kuin opetetut koirat.

Perkeleen siivoilijat!

Kukaan ei muka nähnyt, mitä he puuhastelivat orpolasten kanssa, nuorisokodin poikien kanssa tai keskenään salaisissa orgioissa. Pedofilia eri muodoissaan rehotti krusifiksin juurella. Jos joku ringin ulkopuolinen näki, hän älysi olla hiljaa ja korkeintaan hiplasi hurskaasti rukousnauhaansa.

Perkele!

Se näki. Se siveli sorkkiaan ja nautti näkemästään. Krusifiksin Jeesus itki,

Se, joka kirjoitti tästä siivottomuudesta sai kuulla: ole hiljaa, siivoa suusi, älä puhu tuollaista, rumaa kieltä, emme kestä kuunnella, vaikene jo, hyi sinua!

Perkele! Se riemuitsi ja riemuitsee maan hiljaisista, jotka eivät puhu, vaikka näkevät ja kuulevat, mitä kulissien takana puuhastellaan. Ja krusifiksin Jeesus itkee: miksi minun omani ovat niin hiljaa?!

Niin miksi?

Rumaa kieltä ei ole soveliasta käyttää. Pitää puhua niin peitellysti, ettei kukaan lopultakaan ymmärrä. Hurskaat puhuvat hurskasta kieltä. Ahaa! Mitä on hurskas kieli? Eikö totuus ole juuri sitä? Eikö oikeat termit ole sitä? Eikö mustien salaisuuksien paljastaminen rehellisillä sanoilla ole sitä? Tekopyhään valheellisuuteen kimpaantunut huutaa: paskan marjat! Ja harras väki pelästyy, tukkii korvansa. Samalla se tukkii omantuntonsa totuudelta!

Mutta krusifiksin Jeesus itkee. Uhrit itkevät. Pienet lapset itkevät vielä isonakin, kun hurskas mies on väkivalloin tunkeutunut heidän sisäänsä ja tuhonnut heidän itsetuntonsa.

Jeesus, armahda ja auta! Jeesuksen seuraajat, kuunnelkaa Totuutta, vaikka Hän satuttaakin ja murtaa tekopyhää kuortamme. Totuus tekee vapaaksi!

 

 

 

2 kommenttia artikkelissa “Perkeleen siivoilijat!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.