Papit panee nunnia

Kornia! Otsikko on korni. Mutta totuus on vielä kornimpi. Siksi kirjoitan hävyttömän suoraan. Pahennu ihan rauhassa!

Katolinen kirkko viimeinkin sanoo asian ääneen. Jo oli aikakin. Nunnat joutuvat siveytensä keskellä pakkonaintiin ja sen seurauksena myös abortoimaan vauvansa tai kasvattamaan heitä orpolapsina. Tämä on kornia. Tämä loukkaa naista, lapsia, uskontoa…ja väitän, myös Jumalaa!

Jumala loi seksin ja avioliiton ja sen seuraukset eli lapset. Em pappien käytös on loukkaus Jumalan tekoja, itse Jumalaa ja elämää vastaan. Ajattele, mitä kärsimystä noista teoista seuraa, vuosikymmenien kipua. Minulla ei löydy sanoja kuvaamaan tätä älyttömyyttä. Ko papit ajattelevat enemmään munillaan kuin sydämellään.

Hyi sinua, Heikki, tuollaisia kirjoitat. Ja paskat! Kirjoitan niiden puolesta, jotka eivät voi kirjoittaa: abortoidut, orvot, hiljennetyt nunnat.

Seksi on Luojan huikean hieno lahja. Oikein käytettynä. Väärinkäytettynä se tuhoaa. Pappien (ja nunnien) selibaatti on luonnotonta. Se voi toimia ja tottakai on tilanteita, jolloin se voi olla toimiva vaihtoehto. Mutta tuntien mieheyttä, olenhan itsekin mies, se ei voi olla normaalikäytäntö. Ihmiset, papitkin on luotu naimaan. Siksi on avioliitto miehen ja naisen välillä.

No on aikoja ja tilanteita, jolloin seksiin ei ole mahdollisuutta. Sekin on totta. Ikävä kyllä. Mutta seksuaalisuus itse ei vähene kovin helposti. Kun panettaa, niin panettaa, vaikka olisi kuinka hurskas. Vastaus siihen ei ole toisen seksuaalinen hyväksikäyttö. On vanhurskaampaa vetää käteen kuin vetää toinen osapuoli vaikeuksiin.

Että tuliko selväksi, vai vieläkö hyssyttelet vakavaa asiaa hiljaisuudessa!

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.