Epäuskon seinäkukkaset

Usko saa karkeloimaan! Epäusko tekee seinäkukkaseksi!

Mikä on seinäkukkanen? Se on sellainen, joka lavan reunalla odottaa tanssiin pääsyä. Kukkanen seinän vieressä. Kukaan ei hae. Tanssiin ei pääse. Sydän on pettynyt, hylätty, jätetty.

Voi olla niinkin, ettei halua tanssiin mukaan. Tyytyy katsomaan vierestä. Seisoo kauniina koristeena kuin kukkanen tapeetissa.

Aitoon uskoon kuuluu ilo. Välillä riemu oikein riehaantuu karkeloksi. Ilo hakee tanssiin. Ilo rytmittää askeleet. Ilo saa pyörimään kuin villissä valssissa. Ilo Herrassa ja Herran kanssa on väkevää.

Ilo ei ole pelkkää värinää tunteissa, vaan myös vipinää koko kehossa! Ilo Herrassa on väkevää. Ilo on elämää täynnä sykettä.

Uskon elämään kuuluu tällaisia tanssihetkiä. Mutta ei koko elämä voi olla tanssia. Ei voikaan. Eihän sellaista kukaan kestäisi. On aika tanssia ja on aika olla hiljaa. Mutta uskon olemukseen kuuluu vahva toivo Herran avusta. Usko, toivo ja rakkaus ovat kolmoset. Ne sytyttävät toisensa elämän liekkiin. Usko ja toivo rytmittävät rakkauden tanssiin, jopa villiin karkeloon. Huimaako? Kyllä, uskon yhteys Jeesuksen kanssa on huimaa! Ja joskus huimaavaakin!

Miksi tyytyä epäuskon seinäkukkaseksi kun voi kokea elämän täyteyttä Herran kanssa. Jeesus hakee juuri sinua juuri nyt elämään Hänen kanssaan. Se on kutsu ilon karkeloon. Lähdethän! Ilo Herrassa on väkevyytemme!

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.